Milan Raičević i Aleksandar Kašćelan, Foto: Opština Cetinje

Kašćelan uručio nagradu najboljem studentu UCG-a iz oblasti društvenih nauka

"Ulaganje u mlade ljude se uvjek isplati, društvo počiva na njima"

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za najboljeg studenta Univerziteta Crne Gore iz oblasti društvenih nauka Milana Raičevića i uručio mu prigodan poklon.

U saopštenju su objasnili da je Raičević završio studije na Ekonomskom fakultetu sa prosječnom ocjenom A (9.97), a Plaketa Univerziteta Crne Gore za završene studije sa najboljim uspjehom iz oblasti društvenih nauka biće mu uručena na posebnoj svečanosti.

Istakli su da je dobitnik više studentskih nagrada, među kojima i Studentske nagrade Prijestonice Cetinje za 2019. godinu.

"Prijestonica Cetinje cijeni dobre studente i trudi se da podržava mlade, perspektivne ljude. Vjerujemo da se ulaganje u obrazovanje mladih uvijek isplati, jer je znanje bogatstvo koje je u svim vremenima i situacijama na cijeni“, kazao je Kašćelan.

Raičević se zahvalio gradonačelniku Kašćelanu na pozivu i prijemu, navodeći da je nagrada Univerziteta Crne Gore dokaz da se obrazovanje i trud isplate.

"Mladi su stub ovog društva, a ovaj prijem potvrda je da mislite i da računate na mlade“, poručio je on.

Raičević je u toku studija bio korisnik studentske stipendije Prijestonice Cetinje. U razgovoru sa gradonačelnikom Kašćelanom kazao je i da je ponosan na to što je završio Srednju stručnu školu sa Cetinja. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.