Tom Kruz poznat po svojoj neustrašivosti planira da snimi film u svemiru
Tom Kruz

Tom Kruz poznat po svojoj neustrašivosti planira da snimi film u svemiru

Tom Kruz je poznat po svojoj neustrašivosti tokom snimanja filmova. Poznati holivudski glumac je do sada bez pomoći kaskadera skakao sa krova na krov, visio sa litice, peo se uz neboder Burdž Halifa i stajao na krilu aviona tokom njegovog uzlijetanja. Sada, međutim, on planira da uradi još nevjerovatniju stvar.

Tom Kruz će, naime, biti zvijezda prvog igranog filma snimljenog u svemiru. Vijest o tome je prvi prenio veb-sajt Deadline, koji je otkrio i da će film biti urađen u saradnji sa organizacijom NASA i kompanijom Space X Ilona Maska. U istom tekstu je navedeno da to sigurno neće biti novi nastavak Nemoguće misije.

Jedan od zaposlenih u organizaciji NASA je na svom Tviteru potvrdio da će Kruz zaista snimiti film u kosmosu i to na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Ilon Mask još uvijek nije potvrdio svoju umiješanost, ali je na gore pomenutu Tviter objavu odgovorio porukom: „Biće to veoma zabavno.“

Tom Kruz je inače poslednjih nekoliko mjeseci trebalo da radi na sedmom nastavku Nemoguće misije, ali je snimanje tog filma prekinuto u februaru zbog pandemije korona virusa.

Premijera njegovog narednog filma, Top gan: Maverik, odložena je za decembar iz istog razloga.

 Sky News

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.