U poslednja 24h bez novih slučajeva, još četvoro oporavljenih
ilustracija

Epidemija korona virusa

U poslednja 24h bez novih slučajeva, još četvoro oporavljenih

U Crnoj Gori u poslednja 24 sata nije bilo novih slučajeva infekcije korona virusom.

Od jučerašnjeg presjeka pa do 08:30 laboratorije Instituta završile su analizu 130 uzoraka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije koronavirusom, objavio je upravo Institut za javno zdravlje.

Kako se dodaje, broj inficiranih od početka dešavanja nije promjenjen i iznosi 324, broj oporavljenih je 265 dok je trenutno oboljelih 51 i to po opštinama:

Podgorica: 28

Ulcinj: 10

Bar: 5

Gusinje: 3

Plav: 2

Nikšić: 1

Herceg Novi: 1

Bijelo Polje: 1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.