Ukinuto vanredno stanje u Srbiji
Ilustracija

Skupština izglasala

Ukinuto vanredno stanje u Srbiji

Skupština Srbije usvojila je predlog o ukidanu vanrednog stanja u Srbiji. Za predlog Vlade o ukidanju glasalo je 155 poslanika.

Vanredno stanje u Srbiji proglašeno je 15 marta. Skupština Srbije potvrdila je ovu odluku 29. aprila, kao i Zakon o potvrđivanju uredbi koje je Vlada, uz supotpis predsjednika, donijela za vrijeme vanrednog stanja. Tada su potvrđene i uredbe, njih 12 koje se odnose na mjere za vrijeme vanrednog stanja.

U posljednja 24 časa u Srbiji su još tri osobe umrle od bolesti Kovida-19. Ukupan broj umrlih tokom epidemije u Srbiji je 203, a ukupan broj izliječenih 1.971, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.