Toni Cetinski: Otvorite Goli otok za sve nas koji se ne želimo vakcinisati (VIDEO)

Popularni pjevač Toni Cetinski na svom privatnom profilu Facebook profilu održao javljanje uživo za svoje pratioce.No, izborom teme unio je pravu pometnju. Naime, Cetinski se dotakao teme koja uvijek unosi svađe, tiče se naravno – vakcinacije.

Ne tako davno buru je izazvao i srpski teniser Novak Đoković, koji je, poput Cetinskog, takođe kazao da se neće vakcinisati.

Cetinski je jasno dao do znanja kako za njega vakcinacija nije opcija, pa je svoj video nazvao jednostavno – ‘Vakcijanacija ? NE, HVALA !!!’

Svoje javljanje započeo je riječima:

"Uopće me više nije strah korone, već me strah kad će krenuti represija i nasilno cijepljenje onih koji se ne žele cijepiti. Tko će mene natjerati da se ja cijepim ako ja neću? Tko hoće, nek’ se cijepi, nemam ništa protiv. To je najosjetljivija tema i ja jednostavno ne dam da me netko cijepi".

On je kazao da se može otvoriti i Goli otok za one koji se ne žele vakcinisati. I Goli otok bi tvrdi bio premalen za sve one koji misle kao on.

"Pa nas lijepo i fino s lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nadam se da moj Facebook neće zatvoriti zbog toga", kazao je Cetinski.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.