Francuska: Najveći porast smrtnih slučajeva  u poslednjih šest dana
Foto: Novosti

Francuska: Najveći porast smrtnih slučajeva u poslednjih šest dana

Broj smrtnih slučajeva uslijed širenja koronavirusa u Francuskoj porastao je na 25.531, saopšteno je iz francuskog Ministarstva zdravlja.

U saopštenju se navodi da je broj smrtnih slučajeva u poslednja 24 časa u Francuskoj uvećan za 330, što je najveći dnevni porast u poslednjih šest dana.

Iz Ministarstva ističu da je broj zaraženih u Francuskoj smanjen sa 25.775 na 25.548. 

Prema podacima Ministarstva, na odjeljenjima za intenzivnu njegu nalazi se 3.430 pacijenata, u odnosu na jučerašnjih 3.696, što predstavlja smanjenje njihovog broja 27. dan zaredom. 

Broj zaraženih u Francuskoj je u neometanom padu već tri sedmice, prenosi Srna.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.