LEN: Kraj za evropska takmičenja u ovoj sezoni
Foto: pvkjadran.com

LEN: Kraj za evropska takmičenja u ovoj sezoni

Evropska plivačka federacija (LEN) poništila je sezonu u Ligi šampiona i Evrokupu.

"Radimo na tome da ova takmičenja počnu na vrijeme za sezonu 2020/21. Nijesmo lako donijeli ovu odluku, ali smatramo da je ona u datim okolnostima najprikladnija", rekao je predsjednik LEN-a Paolo Boreli.

Naš šampion Jadran Carine je tako sezonu u elitnom takmičenju završio kao četvrtoplasirani tim u grupi A - iza Barselonete, Juga i Olimpijakosa.

Novljani će i naredne godine da učestvuju u Ligi šampiona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.