Ibrahimović spreman da se vrati u Milano
Zlatan Ibrahimović

Po dolasku iz Švedske provešće 14 dana u izolaciji

Ibrahimović spreman da se vrati u Milano

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović spreman je da se vrati u Milano, uprkos tome što će morati da provede 14 dana u izolaciji po dolasku iz Švedske.

List Gazeta dijelo Sport prenio je da bi 38-godišnji fudbaler za sada više volio da ostane u Švedskoj, ali da je spreman da se vrati u Italiju iako nadležni još nijesu saopštili kada će da se nastave treninzi i takmičenja.

Prema protokolu u vezi sa korona virusom, po dolasku u Italiju Ibrahimović će da bude podvrgnut pregledima i moraće da provede 14 dana u izolaciji, kao i ostali igrači koji dolaze iz inostranstva.

Ibrahimović u Švedskoj trenira sa Hamarbijem.

On se u januaru vratio u Milano i potpisao je ugovor do kraja sezone. U 10 utakmica postigao je četiri gola i imao asistenciju.

Kako su prenijeli italijanski mediji, fudbaleri Milana mogli bi u četvrtak da se vrate treninzima, nakon što obave ljekarske preglede. Pregledi su jutros počeli i trajaće do četvrtka.

Oni koji prođu testiranja mogu da treniraju u Milanelu, gdje će da budu podijeljeni na tri terena i radiće na snazi i kardio vježbe prije nego što počnu da treniraju loptom, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.