Telenor će donirati 20 hiljada zaštitnih maski NKTu

Telenor će donirati 20 hiljada zaštitnih maski NKTu

Telenor Crna Gora, zajedno sa svojom matičnom kompanijom, PPF grupom, doniraće 20 hiljada zaštitnih maski tipa N95 Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti. Ovom, sto hiljada eura vrijednom donacijom kompanije žele da podrže crnogorsko društvo u borbi protiv epidemije koronavirusa.

“Zdravstveni radnici su na prvoj liniji odbrane i zaslužuju naše najdublje poštovanje i uvažavanje. Uviđajući nedostatak zaštitne medicinske opreme, smatramo da je naša obaveza da pomognemo zdravstvenim radnicima i cijeloj zajednici u naporima da se pandemija suzbije”, rekao je direktor sektora Telekomunikacija u PPF grupi Ladislav Bartoniček. 

Donatorski paketi su ranije danas dopremljeni u Crnu Goru.

“Od početka epidemije u Crnoj Gori, Telenor je sproveo niz aktivnosti kako bi pomogao društvu i crnogorskim građanima u ovom izazovnom momentu – od novčanih donacija i donacija servisa i uređaja, do besplatnog pristupa platformi za online učenje. Ovo je još jedan od naših doprinosa ostvarenju istog cilja”, rekao je direktor Telenora u Crnoj Gori Branko Mitrović.

Telenor fondacija i zaposleni u kompaniji ranije su donirali više od 30 hiljada eura za borbu protiv epidemije. 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.