BIH: Četiri nova slučaja koronavirusa, preminula još jedna osoba
Ilustracija

BIH: Četiri nova slučaja koronavirusa, preminula još jedna osoba

U protekla 24 sata u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu obavljena su 372 testiranja na prisustvo koronavirusa, od kojih su četiri pozitivna.

Pacijentkinja (85) iz Dervente preminula je u dobojskoj bolnici "Sveti apostol Luka" od posljedica zaraze koronavirusom, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Kako je za Faktor potvrdila generalna direktorka KCUS-a prof. dr. Sebija Izetbegović pozitivnih je 16, od čega je 12 retestiranja, i samo četiri nova pozitivna.

Dvoje novih pozitivnih su iz Žepča, te po jedno iz Goražda i Maglaja. Upravo je taj grad poslednjih dana žarište koronavirusa u Federaciji BiH, sa 95 zaraženih i 248 osoba u samoizolaciji.

U BiH je od početka epidemije registrovan 1.931 slučaj koronavirusa, a 78 osoba je preminulo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.