Titova unuka objavila emotivnu fotografiju: Uspomene za život, đed, ljubav, mir...

Saša Broz obilježila je godišnjicu smrti svog đeda Josipa Broza Tita objavom na Instagramu.

Titova unuka objavila je njegovu fotografiju uz datum i emotikone, prenosi Radiosarajevo.ba

"Uspomene za život, đed, ljubav, mir, tvorac istorije, vođa, porodične veze", dodala je u haštagovima te označila još neke članove svoje porodice.

U komentarima su se odmah javili neki Titovi poklonici.

"Imao sam 13 godina i sjećam se te vijesti, bio sam zbunjen kad sam vidio reakcije građana, mislio sam kako bude sve u redu, da ne trebam da se bojim. Nisam u pravu, lešinari kojih je danas sve više brzo su se probudili. I danas imamo to što imamo, najviše mržnje. Tito je moj bio i biće predsjednik dok budem živ", "Hvala ti stari", "Jedan, jedini, vječni", pisali su neki u komentarima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.