Stari hit Britni Spirs "Toxic"proglašen za najslušaniju pjesmu u samoizolaciji (VIDEO)

Plejliste pokazale da nismo izgubili humor u izolaciji!

Posljednjih nekoliko mjeseci svijet je, zaključan u kućama, pratio situaciju s koronavirusom, prenosi Mondo.rs

Sada je otkriveno i koje pjesme je svijet slušao!

Gledajući najveće muzičke striming servise, stigao je neočekivani odgovor - "Toxic" od Britni Spirs! Britnin stari hit bio je najslušaniji na striming servisima i "proglašen je" za najslušaniju pjesmu u samoizolaciji.

Nju slijedi legendarni Bee Gees i pjesma "Stayin' Alive", a na trećem mjestu je nekadašnji hit i današnje "zlatno pravilo"  - "Can't touch this" od MC Hammera.

Nismo, barem, izgubili smisao za humor u izolaciji, pa su tako i ostale pjesme imale istu "temu":

Ukoliko vas interesuje koje su to još pjesme našle svoj novi život u periodu izolacije zbog pandemije, znajte da je svijet pjevušio i hitove "Don t stand so close to me" od sastava The Police, "I will survive" Glorije Gejnor, "Sicko mode" Travisa Skota i "Mask off" od Futura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.