Skoplje: Helikopter policije pao prilikom polijetanja, povrijeđena jedna osoba
Foto: telma.com.mk

Skoplje: Helikopter policije pao prilikom polijetanja, povrijeđena jedna osoba

Helikopter policije Sjeverne Makedonije MI17 prevrnuo se i pao danas prilikom polijetanja na skopskom aerodromu.

Kako je javila Televizija Telma, koja je na sajtu objavila i fotografiju prevrnutog helikoptera, povrijeđen je jedan od pet čanova posade.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova su rekli da se helikopter prevrnuo najvjerovatnije zbog jakog vetra koji je duvao na pisti Međunarodnog aerodroma "Skoplje".

Prema agenciji MIA, polcijski helikopter tipa MI17 se prevnuo oko 11.30, a svih pet članova posade su u dobrom stanju, sem što je jedan dobio lakše povrede.

"Letjelica je bila napunjena gorivom i prilikom polijetanja je pala i prevrnula se", rekli su u Ministarstvu unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije, navodeći da uviđaj nesreće vodi policija, a istrgu Komisija za ispitovanje vazdušnih nesreća, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.