Emisija ispala pun pogodak

Ćerke meteorologa ukrale šou ocu u vrijeme prenošenja vijesti

Meteorolog njujorškog TV kanala WCBS Lonie Kin nije mogao da predvidi da će mu njegove dvije ćerke otežati posao i uletjeti u kadar tokom izvještaja o prognozi.

Sevi i Lili zasigurno su ukrale slavu svog tate i izazvale "kišu" reakcija na društvenim mrežama, prenosi N1.

Djevojčice su došle u njegovu sobu, pošto je njihova mama bila na onlajn poslovnom sastanku, pa su odlučile da "pozdrave širu javnost" tokom javljanja uživo njihovog oca.

Djevojčice nikako nisu htjele da izađu iz kadra, a njihov otac je bezuspješno pokušavao da ih barem skloni u jednu stranu ekrana, kako bi se vidjela grafika sa temperaturom u gradovima.

I kako je primijetio jedan od voditelja na CBS, mreži kojoj pripada kanal WCBS, kada radite na televiziji uživo, pred vas mogu da iskoče "posebni izazovi".

Kin se zabrinuo da će izvještaj biti katastrofa, ali se pokazao kao pun pogodak, jer su roditelji sa druge strane ekrana shvatili da nisu jedini koji ne mogu da obuzdaju svoju djecu u kući tokom pandemije koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.