Vučić: Vanredno stanje u Srbiji biće ukinuto na Đurđevdan
Aleksandar Vučić

Vučić: Vanredno stanje u Srbiji biće ukinuto na Đurđevdan

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će vanredno stanje biti ukinuto 6. maja, na Đurđevdan, te da od četvrtka, 7. maja, više neće imati policijski čas.

Epidemiolog Predrag Kon istakao je da kada se i ukine vanredno stanje, i dalje ostaje proglašena epidemija, a samim tim i određene vanredne mjere na snazi.

Vučić je, gostujući na TV Pink, rekao da će se odluka o ukidanju vanrednog stanja u srijedu naći pred poslanicima Narodne skupšte, a u četvrtak stupiti na snagu.

"Idemo u Skupštinu na ukidanje vanrednog stanja, što bi trebalo da bude u srijedu, na Đurđevdan. Ako bude objavljeno odmah u Službenom glasniku, u četvrtak bi trebalo da nemamo više policijski čas", rekao je Vučić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.