Direktor Barske plovidbe zatečen zbog droge na brodu, uhapšen pomorac

Direktor Barske plovidbe Tihomir Mirković kazao je da je zbog 500 kilograma kokaina koji je pronađen na brodu "Budva" uhapšen jedan pomorac.

Mirković je istakao da je iznenađen što se tako nešto dogodilo na brodu sa crnogorskom zastavom, da se nada da se ovo neće odraziti na njegovo uposlenje i da će nesmetano nastaviti sa ukrcajem tereta.

"Zatečen sam ovim što se desilo, vjerovao sam da se ovakve stvari ne bi trebale desiti na brodovima koji viju crnogorsku zastavu, naša posada je tamo. Nemamo drugih detalja, vjerujem da će nadležni organi dati izjavu tim povodom. Nadam se da se ovo neće odraziti na uposlenje broda i da će zaplivati dalje ka sljedećoj luci”, rekao je Mirković.

Bar Info

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.