Marković: Stiže još jedan kontingent pomoći od naših prijatelja

Respiratori, testovi, maske, zaštitna odijela i viziri

Marković: Stiže još jedan kontingent pomoći od naših prijatelja

Danas u Crnu Goru stiže još jedan kontingent pomoći od naših prijatelja, objavio je na Twiter nalogu premijer Duško Marković.

Kako se navodi u objavi, kontigent sadrži respiratore, testove, maske, zaštitna odijela i vizire.

"Danas stiže još jedan kontigent pomoći od naših prijatelja: Džek Ma, Alibaba grupa i Džek Ma Fondacija šalju šalju 10 respiratora i 5.000 testova na Kovid-19. Petros Statis donirao je još 170.000 maski, 1.000 zaštitnih odijela i 600 vizira. Zahvaljujem donatorima", naveo je Marković i dodao:

"Naši građani i zdravstveni radnici koji brinu o njima imaće, zahvaljujući mnogim dobrotvorima, sve što je neophodno do konačne pobjede nad epidemijom COVID19.".

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.