Brazilci otkrili pravi razlog Ronaldinjovog odlaska u Paragvaj
Ronaldinjo

Brazilci otkrili pravi razlog Ronaldinjovog odlaska u Paragvaj

Ronaldinjo i njegov brat Roberto uhapšeni su prije skoro dva mjeseca nakon što su s lažnim pasošima ušli u Paragvaj.

Već na aerodromu obezbjeđenje je shvatilo da Ronaldinjo i njegov brat imaju lažne pasoše, ali odlučili su da ih puste da idu u hotel, te da ne prave preveliki skandal njihovim hapšenjem na aerodromu.

Ronaldinjo i njegov brat su proveli nekoliko sedmica u zatvoru u Asunsionu, a potom su platili jamčevinu u iznosu od 1.3 miliona eura, te sada se nalaze u kućnom pritvoru i čekaju suđenje.

Prije nekoliko dana Ronaldinjo se prvi put oglasio nakon što je izašao iz zatvora, pa je ponovo poručio da nije znao da su pasoši bili nevažeći i da je u ovu zemlju došao da promoviše novu knjigu "Genij života", te da učestvuje u jednom humanitarnom događaju.

Međutim, brazilski mediji danas su objavili da Ronaldinjo nije govorio istinu. Journal de Brasilia objavio je danas da je legendarni igrač otputovao u Paragvaj u organizaciji Winpoker, i da je trebalo da bude dio kockarskog turnira.

Poznato je da je Ronaldinjo ranije u svom domu organizovao ilegalne kockarske turnire, pa se vjeruje da je bio to pravi razlog njegovog odlaska u Paragvaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.