Predsjednik FSCG ugostio gejming reprezentativce
Dejan Savićević

Savićević čestitao Ramoviću i Šćepanoviću

Predsjednik FSCG ugostio gejming reprezentativce

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, ugostio je danas u prostorijama FSCG gejming reprezentativce Crne Gore, koji su izborili plasman na UEFA eEURO 2020.

Savićević je, kako navode iz Fudbalskog saveza, čestitao Demiru Ramoviću i Vučeti Šćepanoviću na izuzetnom uspjehu koji su ostvarili plasmanom na prvo evropsko prvenstvo gejming prvenstvo u fudbalu, prenosi RTCG.

"Izuzetno mi je drago što će Crna Gora imati predstavnike na prvom gejming evropskom prvenstvu koje organizuje UEFA. Biti u društvu najboljih u Evropi je velika stvar i vas dvojica ste plasmanom na završni turnir postavili sebe i Crnu Gori na gejming mapu Evrope kada je elektronski fudbal u pitanju", rekao je Savićević.

Iskazao je žaljenje što zbog situacije izazvane novim Korona virusom i promjene termina održavanja Evropskog prvenstva neće putovati u London na završni turnir, kako je prvobitno planirano…

"Ipak, iako ćete igrati finalne mečeve u drugom ambijentu, znamo da ćete dati sve od sebe da našu zemlju predstavite na najbolji mogući način i navijaćemo od sveg srca za vas", poručio je Savićević.

Finalni turnir eEURO 2020 održaće se 23. i 24. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.