Predsjednik Opštine Budva donirao mjesečnu platu socijalno ugroženoj porodici
Foto: Opština Budva

Carević nastavio sa humanitarnim radom

Predsjednik Opštine Budva donirao mjesečnu platu socijalno ugroženoj porodici

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je platu za ovaj mjesec petočlanoj porodici Tomičić koja je u stanju socijalne potrebe.

U saopštenju se navodi da je otac godinama nezaposlen, majka penzionerka, dok se najmlađe dijete ovog domaćinstva suočava i sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Predsjednik Opštine Budva nastavio je sa doniranjem svojih mjesečnih primanja onima kojima je novac neophodan za osnovne životne potrebe, skrećući tako na simboličan način pažnju društva na one među nama kojima malo našeg razumijevanja i humanosti može mnogo da znači.

“U vremenu epidemije koja prijeti da ostavi pogubne ekonomske posledice, solidarnost i briga o drugima je naša ljudska i građanska dužnost,” saopštio je predsjednik Carević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.