Pet lica iz Bijelog Polja osumnjičeno za krađu materijala sa gradilišta u Moračici
ilustracija

Pg policija rasvijetlila 11 krađa

Pet lica iz Bijelog Polja osumnjičeno za krađu materijala sa gradilišta u Moračici

Podgorička policija je, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlila 11 djela iz ove kategorije i identifikovala 12 osoba za koje se sumnja da su ova djela izvršile.

Rasvijetljeno je šest krivičnih djela teška krađa, četiri krađe i jedna teška krađa u pokušaju, saopštila je Uprava policije.

"Zbog krivičnog djela teška krađa na štetu kompanije CRBC krivično će odgovarati Ž.S. (22), A.T. (25), P.S, R.A. (23) i M.P. (24) sva lica iz Bijelog Polja. Oni su ovo djelo izvršili na način što su, sumnja se, sa gradilišta u mjestu Moračica otuđili veću količinu bakarnog kabla", kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, zbog krivičnih djela teška krađa terete se N.R. (34), maloljetni E.H. (15), Z.P. (29) i E.R. (22).

"Maloljetnik je izvršio dva krivična djela teška krađa dok su ostala lica  izvršila po jedno djelo u prethodnom periodu.", stoji u saopštenju.

Nadalje, zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na način što je u zdravstvenoj ustanovi iz tašne oštećene ženske osobe otuđila novčanik sa novcem, ličnim dokumentima i bankovnom karticom, te na bankomatu podigla novac sa računa oštećene krivično je procesuirana D.V. (39).

"Lice O.B. (23) se tereti za tri krivična djela krađa, koja je počinio, kako se sumnja, tako što je iz garaža i pomoćnih objekata  otuđivao bicikla a potom ih prodavao.Tešku krađu u pokušaju izvršio je, sumnja se R.M. (30) tako što je provalio u kuću gdje ga je zatekao oštećeni i spriječio u namjeri da nešto otuđio iz unutrašnjosti kuće.", navode iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.