Evo kako da riješite problem uraslih dlaka pomoću ovog melema
Ilustracija

Evo kako da riješite problem uraslih dlaka pomoću ovog melema

Urasle dlake predstavaljaju problem mnogim ženama, saznajte kako da spriječite ovu neprijatnu pojavu.

Urasle dlake veoma ružno izgledaju, oko mjesta urastanja stvara se crvenilo, a može da se stvori i infekcija i gnoj. Dodatna hidratacija, pilinzi i masaže, koje se preporučuju, često ne daju željene rezultate. Ovaj problem veoma je čest kod velikog broja žena, posebno onih koje imaju tanku kožu. Međutim, postoji rješenje koje će da vas riješi svih neprijatnosti vezanih za urastanje dlaka.

Za ovaj trik potrebno vam je samo pet minuta, a razultate ćete da primjetite odmah!

Cijela magija satoji se od melema koji ćete da napravite od kašike meda, 200 ml kvalitetne bentonit gline (može da se kupi u apoteci), pet kapi vitamina E, eterično ulje kamilice i lavande – ukupno 10 kapi.

Priprema: 

Med i glinu pomiješajte, a zatim dodajte ostale sastojke. U smjesu dodajte po malo flaširane vode, kako biste dobili konzistenciju smjese sličnu kremastoj pasti.

Upotreba: 

Pirpremljenu pastu namažite na noge ili mjesta na kojima imate urasle dlačice i ostavite da stoji pola sata na koži, dok se ne osuši. Nakon toga, smjesu isperite mlakom vodom i namažite kožu hidratantnom kremom (preporučujemo pantenol krem ili pantenol pjenu). Rezultate ćete da vidite već nakon prvog tretmana!

Sastojci koje smo pomenuli, a koji će da vas oslobode uraslih dlačica veoma su efikasni jer se ponašaju kao sunđer i upijaju toksine i višak masnoće iz kože. Takođe, imaju antiinflamatorna svojstva, obnavljaju kožu i oštećenja na istoj, hidriraju i imaju antioksidativno dejstvo koje pomaže kod oporavka i zacjeljivanja kože.

 

Izvor: Stil

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.