Tivat: 130 paketa pomoći za najugroženije kategorije
Sa sastanka

Tivat: 130 paketa pomoći za najugroženije kategorije

Podjela pomoći socijalno ugroženom i stanovništvu koje je u stanje socijalne potrebe dospjelo zbog epidemiološke situacije, nastavljena je danas. Biće distribuirano 130 paketa za najugroženije kategorije, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Shodno velikom broju donacija koje privrednici Tivta upućuju na adresu Opštinske organizacije Crvenog krsta, paketi su već u prethodnoj nabavci značajno unaprijeđeni namirnicama a shodno broju članova domaćinstva.

"Planirano je da raspodjela bude nastavljena nakon praznika a do sada je ukupno podijeljeno blizu 470 setova pomoći.

Crveni krst se posebno zahvaljuje Komunalnom Tivat i Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja, na promptnim reakcijama u dijeljenju pomoći u aktivnostima CK", saopšteno je.

Na sastanku, kojim je predsjedavao predsjednik Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje (OTZS) Siniša Kusovac, prezentirani su rezultati podjele pomoći njemačke organizacije HELP u koordinaciji sa crvenom krstom i Volonterskim timom Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje. Tom prilikom, prema spisku HELP-a, podijeljena su ukupno 143 paketa pomoći za 112 porodica, pripadnika RE i egipatske populacije.

Sa sastanka je još jednom upućena zahvalnost donatorima iz oblasti privrede, preduzetnicima kao i pojedinicima na finansijskim i donacijama u robi, kao i nevladinim organizacijama koje su pružile pomoć.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.