Otac ubio nožem sina i ćerku, pa pokušao da izvrši samoubistvo
Foto: PA

Otac ubio nožem sina i ćerku, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Muškarac (40) u Velikoj Britaniji uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio ćerku i sina, prenose ostrvski mediji.

Kako navodi “Metro”, do incidenta je došlo u Ilfordu, gdje su 19-mjesečna ćerka Pavinja i trogošnji sin Nigiš Nitijakumar pronađeni mrtvi. Policija je saopštila da je Pavinja preminula na licu mjesta, dok je Nigiš podgledao povredama u bolnici.

Osumnjičeni otac uhapšen je u bolnici gdje su mu ljekari zbrinuli rane koje su pričinjene nožem, te neki mediji pretpostavljaju da je pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako je saopštila policija, on se nalazi i dalje u toj zdravstvenoj ustanovi i pod nadzorom je.

- Smrt ove nevine djece je tragedija i radimo na tome da razumijemo zbog čega se ovo desilo. Zbog uticaja ovakvog zločina na lokalnu zajednicu, želim da uvjerim javnost da ne tražimo druge individue koje su povezane sa smrću dvoje djece i nema razloga da žitelji ovog područja budu u strahu. Ako neko ima informacije o ovom zločinu, molim vas da kontaktira policiju - kazao je inspektor Viki Tamstal.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.