Unaj Emeri

Emeri pohvalno o svom nekadašnjem igraču

"Imao je potencijal da nadmaši Kristijana i Mesija, Nejmar ima veliko srce"

Španski fudbalski trener Unaj Emeri rekao je danas da je Nejmar imao potencijal da nadmaši Kristijana Ronalda i Lionela Mesija da se fokusirao samo na fudbal.

"Nejmar ima veliko srce. Sportska karijera je kratka i važno je fokusirati se na trenutke koje vaša karijera zahtijeva. Nejmaru se mora reći - iskoristi te trenutke u kojima možeš biti najbolji na svijetu jer imaš te sposobnosti", rekao je Emeri za Eurosport, prenosi Beta.

"Uvijek sam govorio da mi je bila čast raditi s njim godinu dana - na fudbalskom nivou on je impresivan i na trenizima i na utakmicama", dodao je Emeri koji je sarađivao sa Brazilcem u Pari Sen Žermenu.

Sve više je nagađanja da bi Nejmar mogao da se vrati u Barselonu što bi i Emeri volio.

"Sada sam u Španiji i volio bih da su najbolji igrači ovdje. Volio bih da Mesi ostane, da Kristijano nije otišao, da se Nejmar vrati. Imati te igrače u ligi čini nas boljima", rekao je Emeri.

Emeri je bez kluba otkako je u novembru 2019. dobio otkaz u Arsenalu. On je rekao da bi volio da radi u Španiji ali da je otvoren i za druge mogućnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.