Policija uhapsila tri osobe zbog posjedovanaj 112 kilograma marihuane
Ilustracija

Među uhapšenima policijski službenik

Policija uhapsila tri osobe zbog posjedovanaj 112 kilograma marihuane

Beogradska policija uhapsila je tri osobe, među kojima je i policajca u užičkoj policiji, i zaplijenila 112 kilograma marihuane, saopštio je MUP.

Uhapšeni su P. M. (49) iz Beograda, Đ.D. (48) iz Užica i policijski službenik A. V. (39), zaposlen u užičkoj policiji, prenosi FoNet.

Policija je prilikom pregleda automobila kojim je upravljao osumnjičeni P.M. u šest velikih torbi pronašla 92 kilograma marihuane spakovane u 92 paketa. Kod osumnjičenih Đ.D. i A.V, za koje se sumnja da su drogu predali P.M, policija je u automobilu u dvije velike torbe pronašla još 20 paketa sa 20 kilograma marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.