Pogledajte: Završena adaptacija prostora za potrebe Creative Huba u Starom Baru(FOTO)

Pogledajte: Završena adaptacija prostora za potrebe Creative Huba u Starom Baru(FOTO)

Adaptacija prostorija za potrebe uspostavljanja “Creative Huba” u Starom Baru juče je privedena kraju, čime je Uprava javnih radova uspješno realizovala još jedan u nizu projekata koje Vlada Crne Gore finansira iz kapitalnog budžeta.

CreativeHub2

Kako je saopšteno iz Uprave javnih radova, vrijednost radova, za koje je bilo angažovano preduzeće “Euromont Stil” iz Podgorice, iznosila je 257 hiljada eura.

"Creative Hub u Baru predstavlja jedan od četiri planirana takva prostora u Crnoj Gori, namijenjena za razvoj kreativnih industrija i rezidencijalne umjetnosti. Smješten je u palati 85, čijih je 220 metara kvadratnih prilagođeno potrebama korisnika.

Objekat sadrži multifunkcionalni prostor za informativnu, uslužnu i komercijalnu djelatnost, sa prostorijama za konsultacije, sastanke, informativnim pultom i prodajnim odjeljkom", saopšteno je.

CreativeHub1

Prvi sprat je namijenjen primijenjenom vajarstvu, drugi sprat umjetnicima koji se bave fotografijom, grafikom i modelovanjem, dok se trećem spratu nalazi smještajni prostor.

CreativeHub4

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.