U požaru oštećeno vozilo predsjednika nikšićkog DPS-a
ilustracija

Utvrđuje se uzrok

U požaru oštećeno vozilo predsjednika nikšićkog DPS-a

Vozilo predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić Ivana Mitrovića oštećeno je sinoć u požaru.

Požar je izbio oko 23 sata u Ulici Jovana Cvijića u Nikšiću, gdje Mitrović i živi.

Odmah po prijavi, pripadnici Uprave policije i nikšićke Službe zaštite i spašavanja su izašli na lice mjesta. Brzom intervencijom vatrogasaca vatra je ugašena, a oštećena je prednja strana vozila, piše Pobjeda.

U pitanju je automobil marke "golf", vlasništvo partije, koje Mitrović koristi od 2017. godine, kada je izabran za predsjednika OO DPS Nikšić.

Policija je izvršila uviđaj i utvrđuje se uzrok požara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.