Sotbi i Gugl će na aukciji da ponudi internet druženje sa slavnim ličnostima

Pomoć ranjivim zajednicama

Sotbi i Gugl će na aukciji da ponudi internet druženje sa slavnim ličnostima

Aukcijska kuća Sotbi udružila je snage sa kompanijom Gugl, te će na aukciji da ponudi internet druženje sa slavnim ličnostima iz cijeloga svijeta, a svrha je da se prikupe sredstva za pomoć ranjivim zajednicama pogođenim koronavirusom u Sjedinjenim Državama i u Evropi, saopštila je aukcijska kuća.

Dobrotvorni događaj će između 1. i 8. maja zainteresovanima da pruži priliku za razgovor videovezom sa svjetski poznatim ličnostima iz više oblasti, poput kulture, sporta, nauke i muzike.

Na popisu su, između ostalog, "video-kafa" sa Hilari Klinton, snimanje pjesme sa Stingom, ili razgovor s astronautom Apollo 9 Raselom Švickartom.

Ponuđači će da dobiju priliku i za "šekspirijanski glumački čas" s britanskim glumcem Patrikom Stjuartom, od dizajnera interijera Žaka Grandžea moći će da dobiju "savjete o dizajnu i uređenju prostora" ili će da se druže s članovima njujorškog rok benda The Strokes.

Odabrani ponuđači će iskustvo moći da podijele s dragom osobom ili će u njemu da uživaju sami.

Rezultati online druženja biće dostupni na internetskoj platformi za videokonferencije "Google Meet".

Sav prihod pripasće neprofitnoj humanitarnoj organizaciji "IRC", Međunarodnom odboru za pomoć, koji će sredstva da upotrijebe da bi pomogao ranjivim zajednicama pogođenim koronavirusom u Sjedinjenim Državama i u Evropi.

 

Izvor: Hina/dpa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.