Stravičan sudar u Sutivanu, tri osobe povrijeđene
Sa mjesta nezgode, foto: R. Ć.

Udes u Bijelom Polju

Stravičan sudar u Sutivanu, tri osobe povrijeđene

U udesu koji se večaras nešto posle 20 časova dogodio u bjelopoljskom naselju Sutivan povrijeđena su tri lica, svi iz Bijelog Polja.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je automobil marke pežo koji se kretao iz pravca Bijelog Polja, udario u drugi putnički automobil, golf, koji se uključivao iz naselja na magistralni put. 

Kako saznaje Kodex.me od siline udara pežo je sletio s magistrale i završio na priključnom putu. Dvije osobe koje su se u ovom vozilu nalazile su pukom srećom prošle sa lakšim povredama. 

 Vozača golfa, koji je pri sudaru završio potpuno van kolovoza, je iz smrskanog automobila izvukla ekipa bjelopoljske Hitne pomoći.

"U udesu su povrijeđeni Z.P., Lj.B. i D.Đ. svi iz Bijelog Polja. Oni su odmah transportovani u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje im se ukazuje ljekarska pomoć i prati stanje uz prateće procedure. Trenutno su van životne opasnosti", saopštio je za portal Kodex dr Besim Kadić načelnik Hitne medicinske pomoći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.