Tragedija kod Zrenjanina: Stradao radnik Vodovoda, na njega se obrušila zemlja koju je kopao bager
Foto: Novosti

Tragično nastradalog radnika dijelilo malo od penzije

Tragedija kod Zrenjanina: Stradao radnik Vodovoda, na njega se obrušila zemlja koju je kopao bager

Laslo Išpanović (59) iz Mužlje kod Zrenjanina, dugogodišnji radnik Javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin, tragično je izgubio život danas u prijepodnevnim časovima. On je stradao na gradilištu u Ulici Stevice Jovanovića u Zrenjaninu, gdje pomenuto javno preduzeće vrši rekonstrukciju i zamjenu kanalizacionih cijevi.

Prema nezvaničnim informacijama, Laslo, iskusan radnik i dugo godina zaposlen u ovom preduzeću, u momentu kada se obrušila i zatrpala ga zemlja koju je kopao bager, nalazio se u rupi duboko ispod površine asfalta i kako to njegove kolege kažu, čekao da se postavi oplata, sa strane kako se ne bi dogodilo obrušavanje prilikom postavljanja cijevi, pišu Novosti.

Šta je tačno uzrokovalo tragediju za sada nije zvanično poznato, ali se ovakve nesreće događaju.

Laslo je inače, kako saznaju Novosti, uskoro trebao u penziju, a u popodnevnim časovima, osim policije na lice mjesta došli su članovi njegove porodice.

Kako kažu radnici, koji su bili na gradilištu, pokušali su sve, nakon što se velika količina zemlje koju je kašika bagera prokopala, obrušila na njega, ručno su pokušali, uz pomoć lopata da ga otkopaju, ali mu nije bilo spasa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.