Fudbaler Juventusa Iguain ostaće u tom klubu do kraja ugovora
Gonzalo Iguain

Fudbaler Juventusa Iguain ostaće u tom klubu do kraja ugovora

Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain ostaće u tom klubu dok mu ne istekne ugovor.

To je danas rekao njegov otac Horhe, poslije navoda u italijanskim medijima da 32-godišnji fudbaler strahuje za majku u vezi sa koronavirusom, da je anksiozan i da bi mogao da ostane u Argentini i vrati se u bivši klub River Platu, prenosi Beta.

"Sve što je rečeno o Gonzalu nije istina. Mogu vam reći jednu stvar: Gonzalo će da ostane u Juventusu pošto ima ugovor na još godinu i po dana i to će da poštuje. Ostaće do kraja ugovora", rekao je Horhe Iguain, prenijeli su italijanski mediji.

"Za 18 mjeseci Gonzalo će da odluči šta će da uradi, pošto će on da bude gospodar svoje sudbine. To je stvarnost i ono što će da se desi u njegovoj karijeri, osim ako se dogode nepredviđene stvari", dodao je on.

On je naveo da njegov sin ne želi da napusti torinski klub.

"Mogu da garantujem da on nema želju da napusti Juve, gdje ga navijači mnogo vole kao što i on voli crno-bijele, njihov dres i navijače", dodao je Horhe Iguain.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.