Miloševiću produžen pritvor za još dva mjeseca
Milošević, foto: Promo

Zbog ubistva Radomira Đuričkovića na Cetinju 2016. godine

Miloševiću produžen pritvor za još dva mjeseca

Apelacioni sud odbio je kao neosnovanu žalbu odbrane okrivljenog Marija Miloševića u predmetu za ubistvo Radomira Đuričkovića na Cetinju 2016. godine, na rješenje Višeg suda u Podgorici kojim je produžen pritvor ovom okrivljenom za dva mjeseca.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bjekstva i opasnosti ponavljanja krivičnog djela.

U ovom predmetu VDT-a Igor Mašanović se tereti da je direktni egzekutor, dok se Miloševiću i Vukanu Vujačiću stavlja na teret saučesništvo u ubistvu Đuričkovića na Cetinju.

Kako se navodi u rješenju Apelacionog suda, iz prikupljenih dokaza proizilazi osnovana sumnja da su okrivljeni Milošević i Vujačić bitno doprinijeli izvršenju predmetnog krivičnog djela, tako što je okrivljeni Milošević dao novac okrivljenom Vujačiću za kupovinu putničkog motornog vozila, koje će da bude korišćeno u izvršenju predmetnog krivičnog djela.

Okrivljeni Vujačić je, dodaje se, tim novcem od D.J. kupio vozilo po cijeni od 2.100 eura dok su okrivljeni Vujačić i Mašanović to vozilo koristili u vrijeme izvršenja predmetog krivičnog djela, prenose Dnevne novine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.