URA: Omalovažavanje svoje zemlje odlika je sramnog političara
Foto: URA

URA: Omalovažavanje svoje zemlje odlika je sramnog političara

Andrija Mandić je još jednom pokazao niske domete svog političkog djelovanja i trajno diskreditovao sebe kao čovjeka. Ovaj profesionalni opozicionar i destruktivac, koji za 30 godina svog političkog djelovanja nije ni imao namjeru da sruši režim i ovog puta je bio njihov pojas za spašavanje, ukazao je cetinjski odbor Građanskog pokreta URA.

Cetinjska URA reagovala je na jučerašnje obraćanje predsjednika Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića u Skupštini, kada je kazao da je Cetinje "malo, zabito i nebitno selo tamo negdje ispod Lovćena, značajno samo zbog toga što se u njemu rodio Aleksandar Karađorđević".

Iz URE ističu da je poražavajuće kada jedan političar i predstavnik građana ponižava vjekovnu Prijestonicu sopstvene države, u nedostatku vizije i argumenata.

"Kao što ni sebi ne dajemo za pravo, tako smatramo da se ni drugi ne mogu i ne smiju na ovaj način ophoditi prema nečijem zavičaju, rodnom gradu i porijeklu. Ukoliko Andrija Mandić nema osjećaj pripadnosti, to je njegov problem, ali ne može biti opravdanje za izgovorene riječi koje duboko vrijeđaju srž svakog građanina Cetinja", ukazali su u cetinjskom odboru pokreta URA.

Oni podsjećaju da im je žao "što u danima pandemije, umjesto na konkretne predloge i rješenja koja su od pomoći građanima za prevazilaženje ove teške situacije, čak i ovo malo vremena trošimo na čovjeka nedostojnog Cetinja, te stoga završavamo bilo kakvu dalju raspravu po ovom pitanju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.