Hrvatska: U poslednja 24 sata zaraženo 28 osoba koronavirusom, jedna osoba preminula
Ilustracija

Hrvatska: U poslednja 24 sata zaraženo 28 osoba koronavirusom, jedna osoba preminula

Štab civilne zaštite Republike Hrvatske prijavio je kako je u protekla 24 u Hrvatskoj novozaraženih od koronavirusa 28, dok je jedna osoba preminula, prenosi Anadolija.

Novih 28 otkrivenih bolesti od KOVID-19 čine ukupan broj od 2.009 oboljelih u Hrvatskoj do sada.

Testiranih je ukupno 30.213, od juče je obavljeno 1.360 novih testova, s tim da je procenat pozitivnih 6,65 posto. Prosječna starost pozitivnih na koronavirus je 51 godina.

Pod mjerom samoizolacije je 12.181 osoba, hospitalizovanih u odnosu na juče je četiri više, ukupno 325, a na respiratoru je 21 pacijent, dva više nego juče.

Novoozdravljenih je 99, a na kućnom liječenju od juče je ozdravilo 85 osoba.

Hrvatska ima još jednu preminulu osobu, koja je bila 1928. godište, sa značajnim komorbiditetom što čini ukupno 51 preminulu osobu od početka epidemije u Hrvatskoj.

Po prvi put u Hrvatskoj je broj ozdravljenih (982) veći od broja oboljelih (976).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.