Tom Henks poslao poklon i pismo osmogodišnjem dječaku s imenom Korona
Tom Henks

Tom Henks poslao poklon i pismo osmogodišnjem dječaku s imenom Korona

Nije lako zvati se Korona u današnje vrijeme, a jedan osmogodišnji dječak iz Australije s tim imenom pisao je holivudskom glumcu Tomu Henksu, koji mu je poklonio pisaću mašinu marke "Korona" i ukazao da njegovo ime označava i prsten oko Sunca i krunu.

Dječak Korona De Vries, kojeg su maltretirali u školi zbog imena, napisao je pismo jednom od svojih omiljenih glumaca, koji je, zajedno sa suprugom Ritom Vilson, bio zaražen korona virusom.

"Čuo sam na vijestima da ste Vi i Vaša žena zaraženi korona virusom, Jeste li dobro?", upitao je dječak u pismu koje je oslovljeno na "gospodina i gospođu Henks".

Henks mu je odgovorio i zahvalio na lijepim željama ističući koliko je njegovo ime jedinstveno, prenosi BBC.

"Vi ste jedina osoba koju sam upoznao sa imenom Korona poput prstena oko Sunca, poput krune", naveo je Henks.

Glumac je dječaku poslao i pisaću mašinu marke "Korona".

"Koristite je da mi ponovo pišete", poručio je Henks.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.