Fondacija Bjelopoljca pokrenula akciju prikupljanja pomoći za kupovinu stana za samohranu majku iz Rožaja

Jasminki Pačariz iz Rožaja, majki dvoje djece, od kojih jedno sa posebnim potrebama, o čijem je teškom životu nedavno emitovan prilog na televiziji Vijesti, smiješe se bolji dani, nakon što je fondacija Hemias Bjelopoljca Hajriza Hačka Brčvaka pokrenula akciju prikupljanja pomoći za kupovinu stana, a javili su se i dobrotvori koji će da opremi prostor, pišu Vijesti.

“Njen plač takao je sve nas koji smo gledali prilog televizije Vijesti. Obezbijedimo joj osnovne uslove za život”, poručio je Brčvak.

Vrijednost stana je 13 hiljada eura, a novac je moguće da donira preko Fejbuk stranice Fondacije.

Vlasnik kompanije Niklanović DOO iz Budve i restorana Jadran, Krsto Niklanović, najavio je da će na račun Jasminke Pačariz narednih godinu da uplaćuje 250 eura. 

Pačariz živi od 146 eura socijale, a kada plati stanarinu u iznosu u 60 eura i struju i lijekove, skoro da joj ne ostane ništa da prehrani dvoje maloljetne djece, od tri i sedam godina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.