Ilustracija

Đeljošaj čestitao Islamskim vjernicima sveti mjesec Ramazan

"Vjernici da nakon mjeseca posta i duhovne obnove izađu kao pobjednici"

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj čestitao je islamskim vjernicima početak mjeseca Ramazana uz želju da nakon duhovne obnove izađu kao pobjednici.

Đeljošaj je poželio vjernicima da u ovom svetom mjesecu, kao mjesecu razumjevanja, zbližavanja i solidaronosti među ljudima, vlada mir i harmonija među ljudima.

"Vjerujem da će ovaj mjesec poboljšati naš osjećaj za dobro, solidarnost i razumjevanje kako među vjernike, tako i svih ljudi, svih religija i čovječanstva uopšte. Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti želim da nakon ovog mjeseca mogućnosti i duhovne obnove, izađu kao pobjednici. Zato, sa poštovanjem i zadovoljstvom, u ime opštine Tuzi i u moje lično ime, svi vjernicima, čestitam ovaj mjesec posta”, navodi se u čestitki.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.