Uhapšen Podgoričanin zbog paljenja BMW-a u Baru
ilustracija

Uhapšen Podgoričanin zbog paljenja BMW-a u Baru

Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija, rasvijetlila podmetanje požara na vozilu iz novembra 2019. godine.

Policija je lišila slobode R.S. (21) iz Podgorice zbog krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštila je Uprava policije.

"Druga dva osumnjičena lica, M.D. (24) iz Podgorice i T.U. (35) iz Republike Albanije, se nalaze u UIKS-u zbog drugih krivičnih djela pa je policija protiv njih podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", stoji u saopštenju policije.

Kako navode iz UP, ova lica su, sumnja se, 4. novembra 2019. godine, po unaprijed pripremljenom dogovoru sa jasno definisanim ulogama u namjeri izvršenja krivičnog djela došli iz Podgorice u Bar gdje su čekajući pogodan trenutak u ranim jutarnjim časovima u naselju Šušanj podmetnula požar na vozilu BMW X3 u  vlasništvu oštećenog Ć.T.

Od posljedica požara navedeno vozilo je u potpunosti uništeno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.