Generalna guvernerka Kanade uputila pismo podrške Đukanoviću: Ima nade
Džuli Pajet

Generalna guvernerka Kanade uputila pismo podrške Đukanoviću: Ima nade

Generalna guvernerka Kanade Džuli Pajet uputila je pismo podrške predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću u borbi protiv pandemije novog koronavirusa.

„U ime svih Kanađana željela bih da uputim riječi ohrabrenja narodu Crne Gore u suočavaju sa brojnim izazovima pandemije koju je izazvao COVID-19. Cijena koju je čovječanstvo već platilo je nezamisliva, sa snažnim posledicama na porodice i privredu, na našu ekonomiju i društvo. Ali ima nade. Kanada je ohrabrena odlučnošću cijelog svijeta da se suoči sa ovim neprijateljem, spriječi širenje virusa i pomogne da se pronađe lijek. Ovo je složena situacija, bez presedana za sada, ali ja imam puno povjerenje da će nauka pronaći rješenje i da ćemo zajedno savladati ovog nevidljivog neprijatelja", navela je Pajet.

U pismu je istakla da ne možemo birati kada će nevolje da dođu, "ali možemo kako da na njih odgovorimo u vremenima krize.“

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.