Protivpravno zauzeo državno zemljište u mjestu Kakaricka gora
Podgorica

Podnijeta krivična prijava

Protivpravno zauzeo državno zemljište u mjestu Kakaricka gora

Policija je u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv D.B. (34) iz Peći, sa prebivalištem u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protivpravno zauzimanje zemljišta.

"Podgorička policija je, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je D.B. ovo krivično djelo izvršio na način što je protivpravno zauzeo državno zemljište u mjestu Kakaricka gora, gdje je zatečen od strane Komunalne policije prilikom ograđivanja državnog zemljišta", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje, osumnjičenom nije dato bilo kakvo odobrenje za postavljanje objekta na ovom zemljištu, od strane Glavnog Grada – Sekretarijata za komunalne poslove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.