Srbija: Policijski čas za vikend od petka do ponedjeljka
Foto: Sputnjik

Srbija: Policijski čas za vikend od petka do ponedjeljka

Policijski čas ovog vikenda u Srbiji trajaće od petka u 18 časova do ponedjeljka u 5 ujutru, nezvanično saznaje B92.net. Najavio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ipak, konačna oluka o policijskom času biće poznata danas.

Pored toga, za prvomajske praznike policijski čas trajaće nešto duže - od 18 časova u četvrtak, pa do ponedjeljka u 5 ujuturu, nezvanično saznaje B92.

Odluka još uvijek nije donijeta, ali bi to prema mišljenju struke bilo najbolje rješenje kako se ne bi ugrozile optimistične prognoze povodom epidemije koronavirusa u Srbiji.

Ranije je dr Predrag Kon potvrdio da bi policijski čas mogao da bude na snazi i za Prvi maj i za Đurđevdan, a sličnu najavu dao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Za nas nema popuštanja i ne smije da ga bude, znam da će mnogi sada da se ljute, ali ljekari su za to da se produži zabrana kretanja najmanje još dvije nedjelje, a posebno vikendom", naveo je on i rekao da to znači da će gotovo izvjesno zabrana kretanja ovog vikenda trajati od petka u 18 časova do ponedjeljka u 5 ujutru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.