Andrija Popović, Foto: LPCG

Popović poslao čestitku povodom svetog mjeseca posta

"Vjernici da dane Ramazana proslave u najboljim djelima, mislima i u svojim domovima sa porodicama"

Predsjednik Liberalne partije Crne Gore, Andrija Popović čestitao je vjernicima Islamske vjeroispovjesti početak posta, odnosno sveti mjesec Ramazan, poručivši im da dok čuvaju druge čuvaju i sebe.

"Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, svetog mjeseca posta koji najavljuje jedan od najvećih islamskih praznika Bajram, građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori, kao i Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori – Rifatu ef. Fejziću, u svoje lično i u ime Liberalne partije upućujem iskrene čestitke", poručio je Popović.

On je poželio da u izazovnim vremenima vjernici Islamske vjeroispovjesti, sveti mjesec Ramazan proslave u najljepšim djelima i mislima i u dobroj volji u svojim domovima sa porodicama.

Naglasio je da pazeći na druge pazimo i na sebe, a da će nakon prolaska pandemije virusa korona na djelo opet stupiti prave i istinske vrijednosti i bolji dani, a da Ramazan nosi upravo takvu poruku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.