Osobe rođene u ovih 5 znakova imaće razloga za osmijeh, zanimljiv period do 25. aprila
Ilustracija

Osobe rođene u ovih 5 znakova imaće razloga za osmijeh, zanimljiv period do 25. aprila

U trenutku pandemije koronavirusa lijepe vijesti su nam neophodne, a osobe rođene u ovih 5 znakova imaće razloga za osmijeh u danima koji dolaze. Astrolozi kažu da su zvijezde njima posebno naklonjene u periodu od 22. do 25. aprila.

To je period kada imate priliku da ostvarite neke davno zacrtane planove i želje.

Naredni dani natjeraće vas da počnete da vjerujete u čuda. Neočekivani događaji i okolnosti dovešće vas u priliku da promijenite život na bolje, piše Still.

Bitno je da ne propustite znak koji vam zvijezde šalju i pažljivo, u toku ovih dana, osluškujete sve oko sebe. Sreća će da se osmijehne samo onim pripadnicima znakova koji znaju da se oslone na intuiciju.

Vrijeme je da odbacite negativne misli i počnete da širite pozitivne vibracije kako biste privukli sreću.

Zvijezde su najviše naklonjene Bikovima. Njima će da se osmijehne sreća na dva polja, polju ljubavi i novca.

Rakovi će da imaju podršku okoline ukoliko požele da započnu neki novi posao. Ovo je idealno vrijeme za početke na poslovnom planu. Zvijezde poručuju da se ne plašite rizikovanja, jer će da se isplati.

Djevice, takođe, imaju priliku da napreduju i ostvare ono što već dugo planiraju.

Vage imaju priliku da konačno nešto promijene u svom životu nakon perioda neuspjeha koji traje već nekoliko mjeseci.

Od vas zavisi da li ćete da uspijete. Zvijezde su vam naklonjene, na vama je da iskoristite priliku koja je pred vama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.