Lajčak-Đukanović

Đukanović razgovarao sa Lajčakom

"Rješavanje otvorenih pitanja i puna integracija u EU ključ stabilnosti i razvoja regiona"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograd-Priština i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu.

"Rješavanje otvorenih pitanja i puna integracija u EU ključ su stabilnosti i razvoja cijelog regiona, i od izuzetnog značaja za EU", kazao je Đukanović.

On je istakao da Crna Gora nastavlja da bude konstruktivan faktor, kao i da će pružiti podršku dijalogu i punoj misiji specijalnog predstavnika Miroslava Lajčaka.

Sadržajan razgovor sa @MiroslavLajcak, specijalnim predstavnikom #EU za dijalog #Beograd-#Priština i druga regionalna pitanja na #ZapadniBalkan. (1/2)

— Milo Đukanović (@predsjednik_cg) April 22, 2020

(2/2) Rješavanje otvorenih pitanja i puna integracija u #EU ključ su stabilnosti i razvoja cijelog regiona, i od izuzetnog značaja za EU. #CrnaGora

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.