Tivat: Pucalo se na porodičnoj proslavi
ilustracija

Tivat: Pucalo se na porodičnoj proslavi

Pucnjava u naselju Seljanovo u Tivtu dogodila se na porodičnoj proslavi i događaj nije prijavljen policiji.

Građanska lista "Narod pobjeđuje"  zatražila je od Odjeljenja bezbjednosti Tivat informaciju ko je pucao u naselju Seljanovo. Policija je saopštila da događaj koji je pomenut, pucnjava i galama u naselju Seljanovo, nije prijavljen Odjeljenju bezbjednosti Tivat.

Policija je na osnovu operativnih podataka i saznanja došla do informacije da je sinoć u ovom naselju bila porodična proslava na kojoj je korišćeno oružje - saopštila je Uprava policije kasno sinoć.

Kako se dodaje, službenici OB Tivat raspolažu indicijama o licima koja su povezana sa ovim događajem a u komunikaciji sa nadležni tužilštvom sprovode se neophodne radnje na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.