Srbija: Pozvala policiju jer nije imala jaja za uskršnju tortu, policajka joj ih donijela po završetku smjene
ilustracija

Srbija: Pozvala policiju jer nije imala jaja za uskršnju tortu, policajka joj ih donijela po završetku smjene

Žena iz Loznice je na svom Twitter profilu podijelila je jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdjeljenijih u Srbiji.

Radnja se odvija napeto. Mjesto radnje Loznica, u subotu negdje oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija - djeca čekaju.

U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku! Njenu priču sa Twittera prenosimo u nastavku:

"Jedna lijepa priča nastala za vrijeme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice. Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

Posle obostranog zacjenjivanja od smijeha, mog ubjeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro djece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dvije opcije.

Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smjenu u 19h pa će mi ih rado donijeti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donijela mi jaja za tortu", oduševljeno je napisala tviterašica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.