Zamjenik gradonačelnik: Koncert Željka Joksimovića nije koštao Beograd ni dinar
Goran Vesić

Zamjenik gradonačelnik: Koncert Željka Joksimovića nije koštao Beograd ni dinar

Zamjenik gradonačelnika Beograd Goran Vesić izjavio je da koncert Željka Joksimovića, prvog u seriji koncerata "Beograd pobjeđuje”, Beograd i njegove stanovnike nije koštao ni dinar.

Vesić je objasnio da se na odjavnoj špici koncerta, održanog u ponedjeljak, moglo da se vidi da su se svi učesnici odrekli honorara, uključujući i produkcijsku kuću "Skaj mjuzik".

"Iz budžeta nije plaćen ni jedan dinar za koncert Željka Joksimovića, kao što neće da budu plaćeni ni koncert Tijane Bogićević, koja će da nastupi sjutra, niti koncert Saše Kovačevića u petak", rekao je Vesić i objasnio da se radi o podršci ljekarima i drugom medinciskom osoblju, prenosi Beoinfo.

Vesić je rekao i da je za Uskrs građanima podijeljeno 10.000 srpskih, državnih zastava, navodeći da se radi o zastavama koje su poklonjene Gradu i koje, takođe, nisu ništa koštale, prenosi Fonet.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.