24-godišnjak vozio

Uhapšen u Rožajama

24-godišnjak vozio "naduvan", maloljetnom suvozaču omogućio uživanje droge

Policija je u Rožajama, vršeći saobraćajnu kontrolu zaustavila putničko motorno vozilo kojim je upravljao E.K. (24), a gdje se nalazio i maloljetni A.F. (17).

Lice E.K. je, kako je utvrđeno, vozilom upravljalo pod dejstvom narkotika.

"Kriminalistička obrada ukazala je na sumnju da je E.K. omogućio uživanje opojne droge marihuane maloljetnom A.F., te je E.K. lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

On je priveden nadležnom tužiocu koji je donio rješenje o zadržavanju ovog lica do 72 sata", saopšteno je iz policije.

Takođe, protiv E.K. će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Osim toga, rožajska policija je lišila slobode A.M. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Prilikom kontrole ovog lica kod njega je pronađena manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, a koju je, kako se sumnja, namjeravao da proda", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.