Kažnjen jer je čuvao ovce u blizini svoje kuće tokom policijskog časa
Ilustracija

Kažnjen jer je čuvao ovce u blizini svoje kuće tokom policijskog časa

Milorad Duković (42) iz sela Bošnjane kod Rače, koji je čuvao ovce u blizini svoje kuće u vrijeme policijskog časa, kažnjen sa 50.000 dinara ili oko 425 eura.

Kako je navedeno u odluci Prekršajnog suda u Kragujevcu, Dukovića su službenici Policijske stanice u Rači zatekli 17. aprila oko 18 časova u ataru neposredno pored seoskog groblja, odnosno na oko 400 metara van njegovog porodičnog domaćinstva.

On je priznao da je prekršio zabranu kretanja jer je, kako je rekao, morao da čuva ovce, pošto nema dovoljno sijena, pa je zato bio u ataru kod groblja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.